Páginas

søndag den 17. maj 2020

Hvem er jeg og hvad er det her?

Hejsa,

Det er mig, der er Bergua 🙂



Siden 2012 har jeg skrevet og udgivet mange af mine opskrifter fra min spanske blog. Jeg kommer oprindeligt fra Sydspanien, men jeg er lige så meget fra Danmark, hvor jeg har hjemme.

Jeg har i lang tid ønsket at oversætte del hele til dansk, men det tager laaang tid, så nu har jeg besluttet mig for at "indvie" den danske udgave og bare skrive når jeg kan og langsomt oversætte nogle af mine gamle opskrifter.


Dette er ikke mit job og ej heller en forretning, jeg nyder bare at skrive og at lave mad, og ja, også at tage billeder - bare for hyggens skyld - og også som en form for mental og fysisk genoptræning efter en hjerneskade.

Billederne kommer fra min spanske blog, derfor teksten på dem. I vil kunne se, at der står "Bergua Rico y sano". Det svarer ca. til "Bergua, (Spis) Sundt og lækkert"). "Bergua" var min farmors efternavn og det har jeg igennem hele mit liv brugt som pseudonym.

Verden vækker stor interesse hos mig. Grunden til at jeg overhovedet blev intereseret i at lave mad ligger i min kærlighed for sprog og i mit rejseri. Jeg lærte at lave gamle marokkanske opskrifter fra mine marokkanske venner inden noget andet slags mad. 


Så arabisk mad laver jeg en del af, især fra Nordafrika, og så selvfølgelig også spansk og dansk, men jeg elsker også indisk, japansk, thai mad, mm. I min blog deler jeg derfor bl.a. traditionelle opskrifter, som jeg voksede op med, samt eksperimenter og forsøg i køkkenet. 




Så kom endelig ind i min madhule, vær velkommen. 
Jeg håber, at I også vil nyde at være her.

Du er også velkommen til at holde øje med mig på Facebook: 


Bergua*






Ingen kommentarer:

Send en kommentar